Motivul pentru care edilul Sectorului 3 a decis să schimbe din nou bordurile. Robert Negoiţă: „Arată oribil, avem o soluţie mai drăguţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bordurile roşii din Sectorul 3 vor fi înlocuite cu altele noi. Imagine: Hotnews.ro
Bordurile roşii din Sectorul 3 vor fi înlocuite cu altele noi. Imagine: Hotnews.ro

Primarul Robert Negoiţă schimbă bordurile roşii din Sector, puse tot de el începând din 2014 şi până în urmă cu 2-3 ani. Primarul spune acum că acestea au fost o soluţie nefericită, s-au degradat şi arată oribil. Edilul spune că noile borduri sunt produse de una dintre societăţile primăriei şi că vor rezista zeci de ani.

„Le schimbăm fiindcă a fost o soluţie nefericită şi pentru că arată oribil. În viaţă mai şi greşim. Iar noi avem acum o soluţie mult mai drăguţă şi mai durabilă şi mai prietenoasă cu mediul. Cele vechi arată foarte rău, sunt degradate. Au vreo 7-8 ani cele vechi, totuşi. Multe au fost accidentate. Ele au fost reabilitate cât au fost în garanţie, apoi le-am lăsat aşa. Nu mai îmi plac cum arată. Venim cu o nouă generaţie”, a declarat Robert Negoiţă pentru HotNews.ro.

Edilul spune că nu le va schimba în tot sectorul, iar preţurile nu sunt mari deoarece sunt produse de societatea primăriei, care are o fabrică de pavele.

Primăria Sectorului 3 a lansat în sistemul electronic de achiziţii publice un anunţ prin care îşi exprima dorinţa de a încheia un acord-cadru pe 2 ani, în valoare de 766.700 lei pentru achiziţia de borduri. Termenul limită pentru depunerea ofertelor era 15 martie.

Acordul-cadru nu a fost încă atribuit, potrivit datelor din SICAP. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite