Militarii Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul“, demonstraţie pe sfârşit de 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă parada militară organizată, duminică, cu ocazia Zilei Naţionale a României, la Arcul de Triumf, militarii din Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazul“ au defilat de la Palatul Cercului Militar Naţional până pe bulevardul Timişoara.

Duminică, festivitatea organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României s-a prelungit, iar de la ora 18.00, militarii din Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazul“ s-au retras cu torţe pe traseul Palatul Cercului Militar- bulevardul Regina Elisabeta -bulevardul Eroilor Sanitari- şoseaua Cotroceni- bulevardul Iuliu Maniu- bulevardul Vasile Milea, ajungând în cele din urmă pe bulevardul Timişoara.

Parada de la Arcul de Tiumf a scos în stradă peste 20.000 de bucureşteni

Parada militară din acest an organizată cu ocazia Zilei de 1 Decembrie a fost una cu adevărat spectaculoasă şi peste 20.000 de bucureşteni s-au înghesuit să vadă fastuoasa demonstraţie. Pe lângă detaşamentele militare care au participat la festivitate, zeci de aeronave au survolat cerul Capitalei, sub privirile oficialilor României şi ale celor peste 20.000 de români prezenţi la paradă.

Parada militară organizată în Capitală de Ziua Naţională a României a scos în stradă peste 20.000 de bucureşteni, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache. „Nu au existat incidente majore, au fost zece copii care s-au pierdut, dar în cele din urmă au ajuns la familie“, a declarat Enache.

Festivităţile din Capitală au început la ora 11.00 cu salutul Drapelului de Luptă şi trecerea în revistă a Gărzii de Onoare. La câteva minute după, Corul Academic „Divina Armonie“, acompaniat de muzicile militare reunite ale Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naţionale şi ale Muzicii Militare a Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul“, a început să interpreteze Imnul Naţional al României.

Pe lângă parada militară, oamenii s-au înghesuit să vadă cele peste 200 de vehicule care au trecut pe lângă Arcul de Triumf, dar şi cele peste 30 de aeronave care au survolat cerul Capitalei.

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Peste 20.000 de bucureşteni au participat la parada militară de la Arcul de Triumf. Ponta şi Băsescu, prezenţi la festivităţi

„Nu este pomană electorală” Bucureştenii s-au înghesuit pentru sarmale şi ţuică fiartă. Mesajul oamenilor pentru ţară

700 de jandarmi, în Capitală de Ziua Naţională

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite