Metroul va funcţiona în zilele de sărbătoare după un program special

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metrorex anunţă că trenurile din subteranul Bucureştiului vor circula în regim special în perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, în zilele de Crăciun, respectiv 25 şi 26 decembrie, precum şi în noaptea de Revelion şi în prima zi a anului 2013, metrourile vor circula după următorul itinerariu:

- Pe Magistrala 1 (Republica - Dristor 2) si Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei), trenurile vor ajunge în staţii la un interval de 8 - 10 minute.

- Pe tronsonul comun al Magistralelor 1 si 3 (Dristor 1 - Eroilor), trenurile vor circula la un interval de 4 - 5 minute.

- Pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera), trenurile vor circula la un interval de 8 - 10 minute.

- Pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu), trenurile vor circula la un interval de 8 - 10 minute.

De asemenea, în zilele din preajma sărbătorilor, pe 24, 27, 28 si 31 decembrie 2012 trenurile de pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera) vor circula conform programului zilelor lucratoare, la un interval de 4 - 9 minute.

Pentru noaptea de revelion Metrorex anunţă că vor fi curse, pe toate magistralele, întreaga noapte, la un interval de circa 20 de minute.

În noul an,pentru zilele de 3, 4, 12 si 19 ianuarie 2013, precum si în intervalul 07 - 11 ianuarie 2013, trenurile de metrou vor circula astfel:

- Pe Magistrala 1 (Republica - Dristor 2) si Magistrala 3 (Anghel Saligny - Preciziei), trenurile vor circula dupa un mers specific zilelor lucratoare, la un interval de 7 - 9 minute.

- Pe tronsonul comun al Magistralelor 1 si 3 (Dristor 1 - Eroilor) trenurile vor circula la un interval de 4 - 5 minute.

- Pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera) trenurile vor circula la un interval 4 - 9 minute.

- Pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu) trenurile vor circula la un interval de 8 - 10 minute.

În functie de numarul calatorilor înregistrati, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru micsorarea intervalului de succesiune dintre trenuri, în scopul satisfacerii în conditii optime a cererii de transport cu metroul în această perioadă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite