Manu Chao aduce la Bucureşti “La Ventura”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un concert memorabil susţinut pe scena B’ESTFEST în 2008, primăvara aceasta “revoluţionarul” Manu Chao revine în faţa publicului român cu un nou show plin de energie. Organizat de Emagic, evenimentul va avea loc la 16 aprilie, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, fiind inclus în turneul “La Ventura”.

B’ESTFEST revine în 2011 pe iarbă verde

Unul dintre cei mai apreciaţi reprezentanţi ai culturii latine, Manu Chao este recunoscut pentru spiritul liber promovat prin muzica sa ce abundă în mix-uri eclectice de sonorităţi rock, chanson, salsa, reggae, ska şi raï.

Repertoriul poliglot din care nu lipsesc piese în limba franceză, engleză, spaniolă, catalana, portugheză, galiţiană, arabă sau wolof, reprezintă un alt element caracteristic al muzicii sale, care a depăşit barierele culturale, fiind astăzi ascultată în toate colţurile lumii.

Manu Chao şi-a făcut debutul muzical la jumătatea anilor ’80, în trupa Hot Pants.

A urmat apoi "Mano Negra", un proiect în cadrul căruia cântă împreună cu fratele şi vărul său şi alături de care a lansat nu mai puţin de cinci albume.

Debutul în cariera solo a avut loc spre sfârşitul anilor ’90, primul său material discografic intitulat “Clandestino” fiind lansat în 1998.
A urmat albumul “Proxima Estacion: Esperanza”, în 2001, material ce a inclus megahit-ul "Me Gustas Tu", iar trei ani mai târziu, “Siberie m'etait conteee“ – primul album în limba franceză al artistului.

În 2007, Manu Chao a lansat cel de-al patrulea album de studio, “La Radiolina”, primul single, "Rainin in Paradize" bucurându-se de un videoclip regizat de celebrul Emir Kusturica.

Manu Chao revine acum cu un nou turneu mondial, “La Ventura”, care îşi propune o serie de concerte speciale, exclusiviste, dedicate celor mai înfocaţi fani ai săi, la un preţ de bilet deliberat mai mic decât în concertele lui obişnuite.

Biletele vor fi puse în vânzare astăzi, pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, fiind disponibile la o singură categorie de preţ, respectiv 108 lei, suma la care se adauga costul serviciilor de ticketing.

Locul în sală va fi alocat fiecărui spectator în momentul achiziţionării biletului, ocuparea scaunelor urmând a se face în ordine, de la cele din faţă, la cele mai îndepărtate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite