Locuitorii Sectorului 6 care au contribuit la programul de reabilitare termică vor primii banii înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuitorii celor 27 de blocuri îşi vor recupera contribuţia FOTO: Mediafax
Locuitorii celor 27 de blocuri îşi vor recupera contribuţia FOTO: Mediafax

Primăria Sectorului 6 returnează contribuţia de 20% pe care au plătit-o locuitorii din 27 de blocuri reabilitate termic în cursul anului trecut. Decizia a fost luată marţi în cadrul şedinţei de Consiliu Local al Sectorului 6.

Locatarii celor 27 de blocuri vor primii banii înapoi reprezentând contribuţia de 20% pe care au plătit-o.

În cadrul şedinţei de Consiliu Local, desfăşurate ieri, s-a hotărât preluarea integrală, de către Primăria Sectorului 6, a cheltuielilor aferente lucrărilor de intervenţie corespunzătoare cotei de 20% ce revine în sarcina Asociaţiilor de Proprietari, a tuturor blocurilor incluse în programul de reabilitare termică, informează administraţia locală.

Cheltuielile vor fi asigurate din bugetul local al Sectorului 6, în limita creditelor bugetare aprobate şi a fondurilor rambursabile pentru lucrările de reabilitare termică.

„Întrucât se crease o situaţie dezavantajoasă în ceea ce priveşte derularea procesului de reabilitare termică, s-a impus necesitatea unui act reparator prin care să fie aplicat un tratament egal şi nediscriminatoriu între cetăţenii Sectorului 6. Locatarii celor 27 de blocuri îşi vor recupera, astfel, contribuţia de 20% pe care au plătit-o pentru reabilitarea termică”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite