La vânătoare de oferte ieftine pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru bucureştenii amatori de oferte avantajoase în orice domeniu sunt site-uri precum Fashion Days, TopDeals sau Groupon, de unde pot achiziţiona orice: de la genţi Abbacino cu 54% reducere, haine de la Linea Selecta (-62%) sau G.F. Ferré (-72%), până la pachete spa (-50%), excursii şi multe altele.

Fashion Days, TopDeals sau Groupon sunt trei dintre site-urile specializate în reduceri de unde-ţi faci cumpărăturile online. În timp ce Fashion Days este specializat pe îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de firmă, celelalte două site-uri „se luptă“ în oferte la pachete de servicii: reduceri la pachete spa, de înfrumuseţare sau de slăbire, cursuri de dans şi traininguri motivaţionale, obiecte de design interior, analize medicale, vacanţe la jumătate de preţ, cărţi, ustensile de bucătărie etc. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii, gratuit, pe site-urile respective. Un alt numitor comun este acela că ofertele sunt temporare.

Haine şi accesorii de firmă, la Fashion Days

Fashion Days este cel mai mare club exclusivist de shopping online din România, care îţi oferă colecţii ale celor mai apreciati designeri, la preţuri irezistibile.
Spre exemplu, sezonul rece vine la Fashion Days cu o colecţie exclusivistă de jachete şi veste din piele, seamnată de faimosul brand Linea Selecta. Croieli moderne, culori plăcute şi designuri inovative se îmbină perfect într-o colecţie versatilă pentru bărbaţi şi femei. Oferta este deschisă doar până duminică, 20 noiembrie, ora 23.59, iar reducerile sunt de 62% la toate produsele, atât cele pentru doamne, cât şi cele pentru domni.
Pe acelaşi, bărbaţii găsesc cămăşi marca G.F. Ferré cu o reducere de 62%. Tot domnii pot achiziţiona accesorii Dice, adică mănuşi, fulare, pormonee, curele, genţi, butoni de cămaşă, mocasini, căciuli şi umbrele, cu 60% reducere. Aceste două oferte sunt deschise până marţi, 15 noiembrie, ora 23.59.
Doamnele şi domnişoarele, pe de altă parte, pot achiziţiona, printre altele, de la Fashion Days genţi Abbacino cu 54% reducere (până joi, la ora 23.59), coliere, inele, brăţări şi cercei de la Love Soni cu 79% reducere (până joi, 17 noiembrie), lenjerie intimă Bassoni cu 64% reducere (până miercuri 16 noiembrie, ora 23.59).

Cum funcţionează site-ul:

Devii membru la invitaţia unui alt membru si te înscrii pe lista de aşteptare. Te înscrii cu nume şi adresă de email, şi completezi corect datele personale. Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare, datele personale rămân confidenţiale. Odată înscris, primeşti newslettere care te anunţă care sunt ofertele şi ce reduceri ai la fiecare brad în parte. Comenzile se fac exclusiv pe site, iar plăţile se pot face cu cardul, la livrare sau chiar în rate. La plata cu cardul nu se achită transportul. Livrarea produselor  se face în 3-4 săptămâni de la data finalizării campaniei. Ai dreptul de a returna produsele dacă nu-ţi convin şi vei primi înapoi banii daţi pe ele. Pentru detalii complete despre modul în care devii membru, achiziţionezi şi primeşti produsele găsiţi pe www.fashiondays.ro.

Servicii spa în Capitală la mai puţin de jumătate de preţ pe Groupon

Groupon.ro este specializat cupoane la pachete de servicii cu reducere. Practic, fiecare zi îţi aduce o ofertă diferită în Bucureşti, dar şi în alte oraşe. Fie că ai 90% discount la o cafenea de top, băuturi la jumătate de preţ în cluburi şi baruri celebre, masă de 2 la preţ de o persoană în restaurante exclusiviste sau discount la tratamente divine la spa – pe Groupon găseşti o paletă largă de servicii.
Spre exemplu, zilele acestea poţi achiziţiona un cupon - pachet de recondiţionare a părului în patru paşi, cu ajutorul tratamentului Long Lasting Treatment by Yuko UK - la numai 59 de lei, în condiţiile în care direct în salon tratamentul te-ar costa 131 de lei. La acest pachet primeşti şi bonus: coafat plus manichiură sau pedichiură şi 50% reducere pentru oja semipermanentă Jessica, la iHair Salon. Voucherul este valabil două luni, iar pentru a-l folosi îţi faci programare la salon la numerele afişate pe ofertă.
De pe acelaşi site, bucureştenii pot achiziţiona un pachet de 8 analize (calciu, colesterol, uree, TGO, TGP, creatinină serică, VSH, hemoleucogramă,  EKG şi oscilometrie) cu numai 79 de lei la clinica bucureşteană Uromed Center, în condiţiile în care dacă mergi direct la centrul medical pachetul de analize te-ar costa în jur de 160 de lei.
Tot pe groupon.ro găseşti un pachet de Crăciun la Poiana Braşov – la Hotel Belvedere: 3 nopţi de cazare în cameră dublă, cu mic dejun şi masa de Crăciun la Restaurant Belvedere, cu numai 359 de lei de persoană sau 719 lei pentru două persoane. Ofertele sunt limitate în timp şi ca număr de locuri.

Cum funcţionează site-ul

Intri pe groupon.ro şi te înscrii cu nume şi adresă de mail. Vei primi periodic newslettere cu ofertele companiei din domenii precum restaurante şi baruri, hoteluri şi călătorii, filme şi recreere, înfumuseţare şi relaxare, sport şi distracţie sau cumpărături şi accesorii.
Dacă te atrage o ofertă, apeşi „Cumpără acum“ şi introduci datele cardului. Oferta devine activă când se atinge numărul minim de aplicanţi, iar tu poţi invita şi alte persoane. În acel moment, de pe card va fi retrasă suma reprezentând contravaloarea ofertei. Vei primi voucherul pe adresa de e-mail şi va trebui să suni la firmele care oferă aceste servicii pentru a face rezervare în baza numărului voucherului. După care îţi printezi voucherul şi, cu el în mână, te duci să beneficiezi de serviciile achiziţionate conform programării.

TopDeals şi oferta zilei pentru bucureştence

În principiu, site-ul TopDeals funzţionează la fel ca şi celelalte două descrise mai sus. Te înscrii cu nume şi adresă de email şi zilnic primeşti newslettere cu cele mai bune oferte active din Capitală.
Practic, daca îţi place o ofertă şi doreşti să beneficiezi de ea, o poţi achiziţiona direct de pe site (www.topdeals.ro) plătind-o cu cardul sau poţi transfera contravaloarea ofertei în contul firmei. În aceeaşi zi în care plăteşti  primeşti voucherul personalizat pe email. Acesta conţine numele tău şi un cod unic. Va trebui să îl printezi şi să te prezinţi cu el la salonul, clubul sau compania care are acea ofertă.

Ce cumperi online

Spre exemplu, astăzi site-ul are o ofertă a zilei numai bună pentru doamne. Bucureştencele pot spune „adio!“ cearcănelor cu un pachet de mezoterapie virtuală prin aplicarea unui cocktail cu cafeină + ginko biloba + rutin melilot împotriva cearcănelor şi a ochilor umflaţi, la care se adaugă demachierea şi tonifieree, cu 79 de lei în loc de 340 de lei cât ar costa acest serviciu la salonul Beauty Action. Reducerea este de 77% din preţul normal.

Pe acelaşi site găseşti o ofertă a Academiei de Salsa - Magic Dance din Capitală. Practic, înveţi să dasesezi, cu doar 25 de lei (în loc de 190 de lei) pentru un abonament la alegere între Dansuri de Societate, Salsa L.A. sau Salsa Cubana.

O altă ofertă TopDeals îţi aduce un pachet de masaj anticelulitic sau de relaxare la doar 29 de lei (în loc de 100 de lei), cu 2 sedinţe de masaj anticelulitic şi/sau relaxare, timp de 30 de minute fiecare, la salonul bucureştean Beauty Action.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite