La Sala Palatului a început „competiţia tatuajelor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima Convenţie Internaţională dedicată artei tatuajelor şi body-piercing-ului a început astăzi la Sala Palatului şi a adunat peste 30 de artişti atât din ţară, dar şi din străinătate.

Încă de la deschidere aceştia au început să îşi arate măiestria într-ale pictatului, pe pielea bucureştenilor pasionaţi, dar şi a altor vizitatori veniţi din alte oraşe ale ţării.

Mihai Iancu, de exemplu, a venit din Brăila special pentru a-şi face un tatuaj. „Am vrut de mult timp să-mi fac unul, dar nu am avut ocazia. Am auzit de evenimentul acesta şi am zis că este o ocazie bună“, a spus tânărul. Alina Bajko, o artistă în domeniu, începuse deja „să-l picteze“ pe braţ. „Este o caracatiţă, eu am ales-o“, a adăugat Mihai.

Tinerii cer tatuaje creative
Dacă până acum se mulţumeau cu modelele de tatuaje clasice, Alina povesteşte că, an de an, oamenii îşi schimbă gusturile. „Cer tatuaje mai creative. Aaşteptările lor sunt mult mai mari. Nu trebuie neapărat să fie complexe, ci să exprime ceva cât mai bine“, a adăugat ea. Face tatuaje din anul 2008, iar cel mai mult i-a plăcut un fermoar pe care l-a tatuat pe coloana unei fete.

Cei care au de gând să treacă pe la eveniment şi să se aleagă şi cu un tatuaj trebuie să fie pregătiţi măcar cu 100 de lei. „Cele alb-negru sunt 100 de lei, iar cele color sunt 150 de lei. În rest, preţurile cresc în funcţie de dificultate“, mai spue un alt tatuator.
De asemenea, vizitatorii mai pot găsi în cadrul evenimentului şi articole pentru tatuat, tricouri la preţuri cuprinse între 99 şi 130 de lei, tenişi la 150 de lei sau chiar tatuaje false cu preţuri cuprinse între 5 şi 40 de lei, pentru cei care nu au curajul necesar să-şi facă unele naturale.

Convenţia Internaţioală de Tatuaje va ţine trei zile, valoarea biletelor de intrare fiind de 23 de lei, iar pe lângă tatuaje cei care vin pot asista şi la concertele care au loc începând din această seară. La finalul evenimentului, în urma unor concursuri, va fi ales cel mai bun tatuator.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite