Ilfov: Comuna Dascălu, unde rata de infectare cu noul coronavirus este de 9,8 la mia de locuitori, intră în carantină începând de sâmbătă

Ilfov: Comuna Dascălu, unde rata de infectare cu noul coronavirus este de 9,8 la mia de locuitori, intră în carantină începând de sâmbătă

foto inquam photos

Comuna Dascălu din judeţul Ilfov, unde rata de infectare cu noul coronavirus este de 9,8 la mia de locuitori, intră în carantină, începând de sâmbătă dimineaţă, pentru 14 zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, CJSU Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea CJSU nr. 3 din 15.01.2021, prin care s-a făcut propunerea de carantinare a comunei Dascălu, propunere înaintată catre Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Şeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis Ordinul nr. 6220 din 15.01.2021 privind instituirea carantinei zonale pentru comuna Dascălu, judeţul Ilfov", a anunţat, vineri seară, Prefectura Ilfov.

Conform Ordinului şefului DSU, măsura se aplică din 16 ianuarie, ora 5:30, pentru o perioadă de 14 zile, până la 30 ianuarie, ora 5.30.

Din datele publicate vineri pe site-ul Prefecturii Ilfov, rata de infectare în comuna Dascălu este de 9.80 la mia de locuitori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările