Hoațele din Capitală au tot felul de metode de acțiune. Vezi aici cum procedează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă a furat mai multe bunuri sub pretextul că este turistă, iar o altă bucureșteancă a acostat doi bărbați pe care apoi i-a tâlhărit.

În primul caz aflat în evidențele Poliției Capitalei, lucrătorii Secţiei 12, au depistat-o pe P. C. de 17 ani, din Bucureşti, care, la data de 14 august, a închiriat pentru două zile, în regim hotelier, o locuinţă situată în str. Cultul Patriei, sector 3.

A doua zi, ea a sustras din locuinţă obiecte electronice şi electrocasnice, în valoare de aproximativ 6.000 de lei. Bunurile  au fost vândute unor persoane întâlnite ocazional, prejudiciul cauzat fiind recuperat în proporţie de 20%.

Tânăra este acum cercetată de poliţiştii Secţiei 12, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

"I-a mângâiat și le-a luat lanțul din aur și banii"

În urmă cu aporape o săptămână, polițiștii de la Secția 1 au fost sesizați de către un bărbat că în timp ce se afla împreună cu un prieten la intersecţia străzilor Episcopiei cu Georges Clemenceau, au fost acostaţi de o tânără.

Sub pretextul că le oferă servicii sexuale, femeia  i-a atins pe corp în repetate rânduri şi, profitând de neatenţia bărbatului, i-a sustras din buzunarul pantalonilor suma de 100 de lei şi de la gât  un lanţişor din aur.

Ieri, suspecta de furt, Lenuța I. de 27 de ani din București a fost prinsă la intersecţia străzilor Mendeleev cu  George Enescu din sectorul 1.

Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 800 de lei, nu a fost recuperat. Tânăra a fost reținută pentru furt calificat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite