Hai la circ! Încep „Galele Circului“ cu o surpriză de Halloween: „globul morţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circul Globus pregăteşte poveşti noi pentru cei mari şi pentru cei mici. Astfel, duminică, 30 octombrie, la ora 18.30, are loc premiera spectacolului „Galele Circului, Ediţia a XI-a“.

După succes spectacolului „Destinului Dacilor“ cu care a câştigat Leul de Aur al Festivalului Internaţional de Artă a Circului ediţia a III-a precum şi Premiul „Spectacolul de diamant“, Circ & Variete Globus continuă seria premierelor din stagiunea aniversară 2011-2012. Elefant, foci, lei, cai şi papagali, poveşti noi pentru oameni mici şi mari, acestea sunt ingredientele celei mai noi producţii puse în scenă de artiştii Circ & Variete Globus.

Gazdele Galelor Circului sunt Manuela Hărăbor, Raluca Dinulescu, Marius Bodochi şi Cosmin Şofron.



Click pe fotogalerie pentru a vedea imagini de la Festivalul Internaţional de Artă a Circului

Circul promite un spectacol-concurs. Odată cu biletul de intrare, fiecare invitat va primi un buletin de vot care, după ce va fi completat, poate fi introdus în urnele amplasate în foyer.

Sfera morţii, de Holloween

Surpriza show-ului este „Globul morţii“: o sferă de oţel, în care patru tineri îndrăzneţi intră cu câte o motocicletă pe care o turează la maximum. Sfidând parcă legile fizicii, cei patru brazilieni din trupa Diorios reuşesc să se învârtească cu 80 de kilometri pe oră, deşi globul are un diametru de numai patru metri. Dar vor fi şi alte momente care vor ridica publicul în picioare.

Citeşte şi:

Festivalul Internaţional de Artă a Circului

Nu rata în acest weekend spectacolele Festivalului Internaţional de Artă a Circului!

Ruşii Duo Papazov au pregătit un număr de precizie şi îndemânare - Tir cu arbaleta, iar artiştii Circ & Variete Globus vor intra în competiţie cu : Acrobaţie Subacvatică – Trupa Corali, Tango Aerian – Trupa Smile şi Cai şi Iluzie – Mioara si Eugen. Premiul pentru cea mai bună dresură va fi disputat de: Christian Gartner (Germania) – Dresură de elefant, Anett si Filip (Italia) – Dresură de foci, Anett si Jonathan (Franţa) - Dresura de papagali, Eugen Cîrneanu (România) – Dresura de lei, Camelia Lazăr (România) – Dresura de cai, Georgiana şi Filimon Iordache (România) – Echitatie. Lupta cea mai aprigă se va da între candidaţii la Premiul Simpatia : Duo Funny si Trio Do-Re-Mi.

Producţia „Galele Circului“ face parte din seria de evenimente dedicate împlinirii a 50 de ani de artă a circului în România.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite