FOTOGALERIE Revelioane în aer liber şi la cort, în Bucureşti. Vezi ce vedete vor încălzi scenele de Anul Nou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii vor putea şi în acest an să se bucure împreună în noaptea de Revelion la petrecerile în aer liber, la cele de la Romexpo sau din Parcul Drumul Taberei.  

Trecerea dintre ani va fi sărbătorită şi în acest an în Bucureşti la petrecerile în aer liber din pieţele Constituţiei şi Revoluţiei, precum şi la cele care vor avea loc la Complexul Expoziţional Romexpo şi în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6.  

Artificii ritmate în Piaţa Constituţiei

Locuitorii capitalei care vor alege să sărbătorească Revelionul în Piaţa Constituţiei vor putea urmări concerte susţinute de trupe româneşti şi un spectaculos foc de artificii sincronizat pe ritmuri compuse şi orchestrate de pianistul Bogdan Ota, finalist al concursului Norvegienii au talent. Seara va începe la ora 19.30 cu un spectacol al concurenţilor de la emisiunea „X Factor“.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu petrecerile de anul trecut!


Între orele 20.00 şi 20.30 vor cânta cei de la Iris, de la 20.35 până la 21.00 cei de la Proconsul, iar între 21.05 şi 21.30, trupa Bere Gratis. În continuare, vor urca pe scena amenajată în Piaţa Constituţiei formaţiile Vunk, între 21.35 şi 22.00, Voltaj, de la 22.05 la 22.35, şi Direcţia 5, între orele 22.40 şi 23.00. Între 23.05 şi 23.25 a fost programat Pepe, iar de la 23.30 la 23.25 – Smiley şi CRBL. Focul de artificii va avea loc între 00.00 şi 00.15, iar seara se va încheia la ora 1.00, după reprezentaţia celor de la Zdob şi Zdub. Revelionul din Piaţa Constituţiei este organizat de Primăria Capitalei, prin

Centrul de Proiecte Culturale ArCuB. Potrivit centrului, onorariile pe care le vor primi artiştii care vor concerta la Revelionul din Piaţa Constituţiei însumează 60.000 de euro.

„LaLa Band“, în Piaţa Revoluţiei

La Revelionul din Piaţa Revoluţiei, organizat de ProFM şi ProTV, va fi prezentă şi trupa “LaLa Band”, care a apărut în urma serialului “Pariu cu viaţa” şi care se bucură de un mare succes în rândul tinerilor din întreaga ţară. Ei vor evolua alături de Voltaj, de DJ-ul ProFM, CRBL, şi de juraţii Smiley şi Loredana pe care telespectatorii ProTV îi urmăresc la “Vocea României”. Nu vor lipsi nici cei mai talentaţi cântăreţi de la Vocea României: Max Dragomir, Oana Brutaru, Maximilian Muntean, Sebastian Muntean, Dragoş Chircu sau Cătălin Dobre în frunte cu cel care a câştigat marele premiu, Ştefan Stan.

Seara „Live Revolution“ va fi deschisă de DJ-ul Marius Onuc, iar apoi va intra în scenă prezentatorul evenimentului, George Vintilă. Loredana va concerta chiar la miezul nopţii.
  
Muzică lăutărească, în Parcul Drumul Taberei

Cei care preferă un Revelion mai tradiţional vor putea petrece noaptea dintre ani în cortul încălzit care a fost amenajat în Parcul Drumul Taberei de Primăria Sectorului 6 şi Centrul Cultural European Sector 6. Aici vor cânta Marcel Pavel, Nicolae Voiculeţ, Maria Ciobanu, Irina Someşan, Elena Soare, Mioara şi Gina Lincan, Ion Lăceanu, Nidia Moculescu, Annes, Lavinia Goste şi Marius Zorilă, Mihai Iordache şi Alina Nănescu.

De asemenea, programul mai include momente umoristice susţinute de Jean Paler, precum şi o serie de jocuri de societate şi o tombolă. Seara va începe la ora 20.30 şi va fi deschisă de Horia Moculescu, care îi va lăsa pe urmă locul pentru prezentarea evenimentului Alexandrei Velniciuc. Pe parcursul întregii nopţi va cânta orchestra Gina Pavel. Meniul va fi unul tradiţional românesc. Astfel, acesta va cuprinde un aperitiv tradiţional românesc, felul întâi cu sarmale în foi de viţă şi mămăliguţă la ceaun şi felul doi cu friptură de porc sau de pui la grătar cu garnitură de cartofi cu parmezan şi salată de varză sau murături, tort, fructe, băuturi şi cafea. Nu vor lipsi nici focurile de artificii, la miezul nopţii. Pentru revelion au fost scoase la vânzare 1.200 de bilete la un preţ de 150 de lei fiecare. Biletele au fost deja vândute.

Revelioane pentru tineri şi pentru seniori, la Romexpo

La Centrul Expoziţional Romexpo vor fi organizate în acest an mai multe revelioane - unul pentru seniori, unul pentru generaţia tânără şi "unul mare", după cum a anunţat Marian Vanghelie, primarul sectorului 5. La revelioanele care ar urma să aibă loc simultan în mai multe pavilioane sunt aşteptate peste 20.000 de persoane. La Romexpo vor cânta Simplu, Romania, Horia Brenciu, Miky şi Andreea Bănică. Meniul va fi unul internaţional şi va include crochete de pui franţuzeşti, rulou de hering afumat, salată cu piept de pui fumee, muşchi file de porc afumat, file de cod norvegian cu legume julien.

Biletele nu au fost puse încă în vânzare. Preţul unui bilet va fi de 150 de lei, dar pensionarii vor plăti doar 75 lei. Vanghelie a declarat că anul trecut nu a mai organizat petrecere de Revelion din cauza crizei.

Concerte şi distracţie în aer liber, de Revelion, în Bucureşti

Citeşte şi:

Restricţii de circulaţie cauzate de revelioanele în aer liber

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite