FLAGRANT Cultiva canabis în propria locuinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 33 de ani, considerat a fi liderul unei reţele infracţionale specializată în trafic de droguri de risc, a fost reţinut. În locuinţa bărbatului, poliţiştii au descoperit un laborator amenajat de producere şi preparare a canabisului.

După aproximativ două luni de investigaţii, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti -Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală, au reuşit să prindă în flagrand liderul unei grupări infracţionale din Bucureşti. În urmă cu două zile, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost prins în timp ce vindea unei persoane aproximativ două grame de canabis, cu suma de 100 de lei.
Ulterior, în baza autorizaţiei obţinute de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii antidrog au desfăşurat o percheziţie la reşedinţa suspectului din Capitală.


A râs de poliţişti spunând că are doar flori în cameră

Nu mare a fost surpriza poliţiştilor când în locuinţa bărbatului au găsit un laborator pentru producerea şi prepararea canabisului. Întrebat ce fel de plante are în casă, bărbatul a răspuns simplu că are doar flori.
De la percheziţie au fost ridicate, pentru cercetări, aproximativ 4,5 kilograme de masă vegetală uscată şi verde din plante de canabis, patru telefoane mobile şi patru cartele SIM. Suspectul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală, pentru audieri. Pe numele lui a fost emis mandat de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunilor de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea şi punerea în vânzare a drogurilor de risc.
Poliţiştii B.C.C.O. Bucureşti- Serviciul Antidrog continuă activitătile specifice în cauză.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite