EXCLUSIV ,,Cenușăresele” de la ,,Jean Monnet” contraatacă cu diplome și medalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul sexual de la liceul ,,Jean Monnet” a pus în umbră meritele tinerilor silitori și care țintesc către cariere respectabile. Elevii premiați la concursuri și olimpiade școlare sunt priviți ca niște ,,cenușărese” de copii de bani gata, care au înlocuit studiul și anii unici ai adolescenței cu barurile, porțiile zdravene de alcool și partidele de sex.

Reporterii bucuresti.adevarul.ro au stat de vorbă, în biblioteca liceului, cu șase dintre elevii care au participat la concursuri și olimpiade școlare și au descoperit niște adolescenți simpli și ambițioși, cu chef de învățat, total diferiți de eleva implicată în scandalul violului și de fetele acuzate de furt dintr-un club din Capitală. Doar cei șase, dintre zecile de școlari premiați, au obținut mai multe diplome de merit decât câte absențe a reușit să strângă eleva implicată în scandalul sexual într-un semestru, adică 45.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie

Viitori informaticieni și regizori de elită

În timp ce tinerii ,,de lux” ai școlii chiuleau ori își petreceau nopțile prin cluburile bucureștene, elevii plini de țeluri visau să ajungă informaticieni sau actori de elită. Mai mult decât atât, adolescenții învățau și se luptau să obțină note cât mai mari la olimpiade.

Pentru Matei Hobană, elev în clasa a X-a, nu sunt importante distracțiile nocturne, ci compețiile școlare. Pasionat de informatică, Matei a adunat o colecție de diplome la concursurile de profil, după zile întregi dedicate studiului. ,,Mi se pare ușoară informatica și vreau să testez cât de departe pot ajunge”, a mărturisit olimpicul.

Premiile la olimpiadele de istorie și biologie sunt realizări de care și-a amintit la sfârșitul discuției, însă a relatat că IT-ul va rămâne pasiunea lui și că își dorește să ajungă programator.

Alexandra Dumitrașcu a ajuns pe locul II pe Municipiu, la Olimpiada de Istorie și își dorește să lucreze în procuratură militară, moștenind această înclinație de la bunicul ei. De asemenea, eleva Alexandra Petrescu, premiată la concursuri de istorie și psihologie, visează să studieze la Academia de Film din New York și să urmeze dorința tatălui ei de a ajunge regizor.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

Eleve de la Jean Monnet, în fotografii incendiare pe Facebook

Doi de 10 la BAC, unul la ,,Jean Monnet”

Examenul de bacalaureat de anul acesta a făcut o selecție rigidă printre școlarii promoției 2011. În Capitală, numai doi elevi au reușit performanța de a obține media 10 la această testare: Stoica Răzvan Andrei de la ,,Tudor Vianu” și Alina Crăciun de la ,,Jean Monnet”. Tânăra a obținut o bursă pentru studii universitare și se află în prezent la o facultate prestigioasă din Anglia.

Brad olimpic

Elevii premianți își vor lua revanșa pe 25 decembrie, când vor decora un brad olimpic în curtea liceului. Pomul de Crăciun va fi împodobit cu diplomele și medaliile cu care se mândresc adolescenții, însă bradul va fi neîncăpător pentru numeroase premii obținute de școlari numai în ultimul an. Tinerii consideră că aceasta este adevărata imagine a liceului și nu cea sugerată de eleva cu un comportament nepotrivit, ,,care nici nu a fost formată de profesorii noștri, pentru că s-a mutat de foarte puțin timp la noi în liceu”, au explicat adolescenții.

Citeşte şi:

DESFRÂU LA JEAN MONNET Cele mai bune prietene ale fetei violate de profesor s-au îmbătat în club şi s-au pus pe furat

DESFRÂU LA JEAN MONNET Două eleve de la Jean Monnet, bine băute, s-au apucate să fure dintr-un club de fiţe din Capitală

DESFRÂU LA JEAN MONNET Elevele care au furat dintr-un club de fiţe din Capitală riscă dosar penal

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite