Elevii bucureşteni fac cunoştinţă cu artiştii de la Opera Naţională, de Zilele Europene ale Operei

Opera Naţională Bucureşti, Asociaţia "Friends of Opera" şi AgenţiaDeCultura.com sărbătoresc, vineri, Zilele Europene ale Operei şi invită elevii claselor gimnaziale şi de liceu din Bucureşti să se cunoască.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tema din acest an a manifestării este pasiunea, iar organizatorii încearcă să o aducă aproape de tineri, se explică în comunicatul emis de AgenţiaDeCultura.com pentru Agrepres.

Elevii vor putea să se întâlnească, mâine, cu mezzosoprana Oana Andra, dirijorul Vlad Conta, mezzosoprana Maria Jinga, tenorul Hector Lopez, mezzosoprana Antonela Barnat şi regizorul Ştefan Neagrau şi vor putea discuta despre arta lirică dar şi despre spectacolele stagiunii 2012 - 2013 care au loc la Opera Naţională Bucureşti. Elevii prezenţi vor primi bilete gratuite la operă.

Zilele Europene ale Operei se vor desfăşura în perioada 12-13 mai pe întregul continent, cu spectacole şi activităţi de promovare. Anul trecut, evenimentul a fost celebrat în 105 instiuţii de opră din 25 de ţări.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările