De ce a comis Gheorghe Vlădan masacrul de la Perla. Vezi declarațiile atacatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Vlădan a împușcat, în luna martie, opt oameni, dintre care doi au murit, inclusiv soția acestuia. Maniacul a declarat că și-a ucis partenera din cauza certurilor dintre cei doi, create de tăierile salariale.

Criminalul de la coaforul Perla a declarat în fața magistraților că tăierile salariale au creat tensiuni între el și soția lui. Neînțelegerile cauzate de problemele financiare l-au împins pe bărbat să comită două crime și să rănească alte șase persoane, potrivit Realitatea Tv.

„În ultimele luni ale anului 2011, am acumulat foarte multe presiuni psihice generate de discuții cu soția mea și lipsa banilor. Tăierile de salariu. Voia să-mi găsesc și alt serviciu‟, a motivat atacatorul.

Gheorghe Vlădan a mai susținut în fața instanței că și lipsa de dialog dintre el și partenera lui a dus la prăbușirea psihică a acestuia.

„Soția mea s-a schimbat anul trecut după ce ne-am întors din excursia pe care am făcut-o în Egipt, Spania și Israel. De atunci a intervenit lipsa de dialog și a generat plecarea ei de acasă‟, a adăugat bărbatul.

Fiul atacatorului, Bogdan Cristian Vlădan, a fost de acord cu varianta tatălui său, confirmând faptul că părinții lui se certau din cauza banilor.

„Nu aveam o situație financiară foarte bună și au existat discuții între mama și tata pe această temă.(...) Tata nu era nemulțumit, ci mama. De aceea a plecat de acasă.(...) Pentru că avea impresia că trăia mult mai bine dacă trăia fără mine și tata‟, a declarat fiul lui Vlădan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite