Coşmarul pentru şoferi continuă! Alte reparaţii pe Centura Bucureşti-Sud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anuntat că, până la sfârşitul săptămânii, vor fi îndepărtate toate “degradările majore” de pe Centura Bucureşti-Sud.

Potrivit CNADNR, până în prezent au fost executate reparaţii cu mixtură stocabilă – în cantitate de 52 tone, urmând ca până la finele săptămânii “să se finalizeze îndepărtarea degradărilor majore”.

Compania arată într-un comunicat de presă că în urma verificărilor stadiului reparaţiilor executate în perioada 20-27 februarie s-a constatat o “realizare nesatisfăcătoare” a acestora, ceea ce a condus la demiterea şefului de Secţie Bucureşti Sud – Gabriela Bălăjel în data de 27 februarie. La conducerea secţiei a fost numit Stan Lucian.

În data de 17 februarie, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti le-a solicitat şefilor de secţie din subordine să înceapă în regim de urgenţă remedierea degradărilor apărute, prin plombarea acestora cu mixtură stocabilă, astfel încât să fie asigurată circulaţia autovehiculelor în condiţii de siguranţă. Această solicitare a fost reiterată în data de 20 februarie, la care a fost comunicat ca termen de realizare/finalizare a remedierii degradărilor majore data de 27 februarie.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite