Competiţii sportive organizate în Capitală: fotbal, streetball şi un tur al bicicliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă târgul dedicat Paştelui, organizat în Parcul Lumea Copiilor, joi va avea loc în parcul bucureştean o serie de manifestări sportive şi artistice, care vor marca „Săptămâna Tineretului”.

Primăria Sectorului 4, în parteneriat cu Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti va organiza joi, începând cu ora 17.00, în parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, mai multe activităţi sportive.

Pentru a-i încuraja pe tinerii din Bucureşti să facă sport, va fi organizat un tur al bicicliştilor dornici de mişcare în aer liber. Aceşţia vor parcurge următorul traseul: Parcul Politehnica-Splaiul Independenţei-strada Bibescu Vodă-bulevardul Dimitrei Cantemir-bulvevardul Tineretului-Parcul Lumea Copiilor.

După ce bicicliştii vor trece linia de sosire, trasată în Rotonda Parcului Lumea Copiilor, vor debuta competiţii de fotbal, tenis, streetball, dar şi întreci pe role. Atmosfera va fi animată de jongleri pricepuţi, care îşi vor demonstra măiestria în „jocul cu focul” .

Din program nu vor lipsi nici concertele susţinute de trupe de tineri, nici momentele artistice susţinute de comedianţi ambulanţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite