Cele mai sonore poveşti de amor dintre profesori şi elevi. Marile iubiri din şcolile străine după modelul Sexgate la „Jean Monnet“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul sexual de la Liceul “Jean Monnet” din Bucureşti a încins o ţară întregă. Învăţământul de peste hotare nu a fost privat însă de poveşti care mai de care mai surprinzătoare, care îi aveau pe profesori şi pe elevi ca protagonişti.

Unele dintre cazuri de profesori şi elevi îndrăgostiţi sunt chiar ale unor personalităţi. Potrivit www.huffingtonpost.com, care a realizat un top al poveştilor de iubire faimoase, dar şi privite cu suspiciune la acea vreme, şi cunoscutul matematician John Nash, care a inspirat filmul “A beautiful mind” (“O minte frumoasă”) s-a căsătorit cu studenta sa.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

Acesta ar fi cunoscut-o pe Alicia când preda la M.I.T. cu care s-a şi căsătorit în 1957. Şi filosofii Hannah Arendt and Martin Heidegger şi-au început relaţia când ea avea 18 ani şi era student în clasa lui Heidegger la Universitatea Marburg. Au avut împreună doi copii. Ea fiind evreucă şi el un susţinător înrăit al regimului nazist, relaţia lor a trebuit să se încheie. Arendt a fugit în SUA şi a continuat să-l exonereze de orice vină pe fostul iubit.

image
image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză )

Elevele de la Monnet, ispite pentru dascăli. Poze incendiare postate pe Facebook de către fete

Şi faimoasa Universitate Yale a fost zguduită pe alocuri de idile între profesori şi studente, de cele mai multe ori. Una dintre poveşti a fost relatată pe larg pe site-ul nymag.com şi prezintă povestea unei tinere care şi-a pierdut orice credibilitate în faţa colegilor, dar şi încrederea în sine, după ce unul dintre profesorii săi i-a făcut avansuri. De altfel, cadrul didactic era cunoscut ca fiind un Don Juan printre studente. De altfel, Universitatea a hotărât în 2010 să interzică prin regulament orice relaţie amoroasă între studenţi şi profesori.

Profesorul Dan Octavian Vişan, pe holurile Tribunalului Bucureşti

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini c profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

Unul dintre cele mai tulburătoare cazuri s-a petrecut în vara acestui an în Moscow, Idaho –SUA. Un profesor care a avut o relaţie amoroasă cu una dintre studentele sale şi într-un gest nebunesc a ucis-o pe aceasta şi apoi şi-a pus şi el capăt zilelor.

Un alt caz de iubire nebună între o profesoară şi un elev a fost cel al lui Mary Kay Fualaau. Aceasta era profesoară şi avea 35 de ani în momentul în care s-a îndrăgostit de un puşti de 13 ani la acea vreme cu care a avut şi relaţii sexuale. Profesoara a fost închisă în 1997 pentru şapte ani, timp în care a născut doi copii, ambii cu elevul său. După ce şi-a ispăşit pedeapsa, cei doi s-au căsătorit şi formează şi astăzi un cuplu.

Citeşte şi:

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite