Ceartă în trafic, tranşată cu pistolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene desprinse parcă din Vestul Sălbatic au avut loc ieri-dimineaţă în zona intersecţiei Calea Moşilor cu strada Făinari din Capitală, unde un şofer a tras mai multe focuri de armă asupra unui alt conducător auto.

Pistolarul, care conducea un BMW, l-a blocat pe celălalt şofer, un taximetrist aflat la volanul unei Dacii, după ce s-au certat în trafic. Taximetristul se afla în maşină cu fratele lui, cu soţia şi cu doi copii.

Bărbatul care conducea bolidul s-a dat jos din maşină şi a început să-l îmbrâncească pe şoferul de taxi, după care a luat din autoturismul său un pistol cu bile de cauciuc. A spart geamul portierei din stânga spate a Daciei şi a tras un foc către fratele taximetristului, aflat pe banchetă. Imediat după incident, şoferul BMW-ului s-a urcat în maşină şi a fugit. Victima a sunat la 112. În jurul orei 9.45, la dispeceratul de urgenţă au fost înregistrate mai multe apeluri ale trecătorilor prezenţi pe Calea Moşilor în timpul evenimentului.

Riscă opt ani de puşcărie

Din fericire, nimeni nu a fost rănit pentru că pistolul cu care s-a tras era unul cu bile de cauciuc. În scurt timp, oamenii legii au reuşit să-l prindă pe agresor. Arma cu care s-a tras în taxi a fost, de asemenea, găsită în bolid, însă s-a constatat că aceasta era deţinută legal.

Şoferul BMW-ului este acuzat de infracţiuni de loviri sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi riscă până la opt ani de închisoare.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite