Caz şocant în Capitală: un câine a fost spânzurat în centrul oraşului. Poliţia îi caută pe vinovaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un câine a fost găsit spânzurat în cantrul Capitalei, în zona Universitate, iar autorităţile au anunţat că au deschis o anchetă pentru descoperirea vinovaţilor, care riscă acum până la un an de închisoare.

Un câine a fost găsit spânzurat de ţeava de gaze a unui bloc din zona centrală a Capitalei.

În urma acestui incident, Poliţia Capitalei a transmis că oamenii legii au declanşat o anchetă pentru descoperirea autorului sau a autorilor ororii.

„Ieri, 3 ianuarie 2020, în jurul orelor 12.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o ţeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1. Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic şi Sănătate pentru Animală. Poliţiştii Secţiei 1 continuă cercetarile sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intentie, fără drept”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit primelor informaţii mai mulţi tineri care au participat la o petrecere în zonă sunt principalii suspecţi pentru această faptă.

Incidentul vine după ce cu doar o zi înainte o căţelusă a fost rănită grav de o petardă în Satu Mare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite