Cât i-ar fi trebuit lui Nicuşor Dan ca să ajungă primar general: 300.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicuşor Dan, candidatul independent la Primăria Capitalei şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti, care nu a reuşit să obţină destule voturi pentru a câştiga, susţine că dacă ar fi avut 300.000 de euro scaunul de primar general era al lui.

Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interviu acordat Realitatea.net. Nicuşor Dan susţine că nu va candida în toamnă pentru un mandat de parlamentar pentru că nu-şi doreşte o carieră politică, ci doar să rezolve problemele oraşului în care locuieşte.

Cu toate acestea însă, acesta a precizat că i-ar putea susţine, împreună cu voluntarii adunaţi în jurul său, pe unii candidaţi independenţi.

Fostul candidat independent şi preşedintele asociaţiei "Salvaţi Bucureştiul" consideră că o sumă mai mare de bani investiţi în campanie i-ar fi garantat succesul. "Dacă în loc de 45.000 de euro am fi avut 300.000 de euro şi în loc de şase luni aveam un an, sunt convins că aş fi ajuns primar general al Capitalei", a declarat acesta pentru sursa citată.

În cadrul interviului, Nicuşor Dan a mai explicat că ţinta campaniei electorale nu a fost o poziţie în Consiliul General al Municipalităţii, ci în cea de primar general.

El a arătat, de asemenea, sursa banilor pentru campania electorală, care ar fi acei oameni de afaceri care nu au acces la licitaţiile publice din cauza monopolului a câtorva firme. "Primăria Municipiului Bucureşti sunt de ordinul sutelor de milioane de euro. În prezent există câţiva oameni abonaţi şi ei importă de la semafoare până la băncuţe şi panseluţe", a mai spus Nicuşor Dan.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite