"Camerele iubirii", raiul evaziunii fiscale: poliţiştii au efectuat o razie la saloanele de videochat pentru un prejudiciu de sute de mii de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia efectuează miercuri dimineaţă o razie la opt studiouri de videochat din Capitală. Sunt vizate studiourile unde propietarii firmelor sunt suspectaţi de evaziune fiscală.

Poliţiştii percheziţionează opt centre de videochat. Ancheta vizează evaziunea fiscală, iar patronii sunt suspectaţi că angajează personal la negru. Razia este efectuată de poliţiştii din sectorul 6.

"În această dimineaţă Serviciul de Investigare a Fraudelor Sectorul 6 sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Bucureşti au iniţiat o acţiune de destructurare a unui grup infracţional specializat în evaziune fiscală. Infractorii desfăşurau acţiuni de videochat sub paravanul unor societăţi comerciale care au un alt obiect de activitate", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexa Niculae pentru bucuresti.adevarul.ro. 

De asemenea, gruparea folosea forţă de muncă la negru fără a declara venitul. Prejudiciul adus statului este aproximat la câteva sute de mii de lei.

Serviciile de videochat de la saloanele vizate erau oferite atât de bărbaţi şi femei, cât şi de cupluri. La acţiune au mai participat şi agenţi de la Inspectoratul Teritorial de Muncă al Muncipiului Bucureşti şi agenţi de la Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite