Bucureşti: CFR Călători va pune în aplicare noul mers al trenurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători a comunicat luni că va pune în aplicare din 13 decembrie noul mers al trenurilor pentru 2009-2010, care va fi valabil până la data de 11 decembrie a anului viitor.

"Prin acest program sunt prevăzute, în graficul preconizat de circulaţie, 1.728 de trenuri din care: 253 de trenuri de rang superior, 70 de trenuri internaţionale şi 1.166 de trenuri personale, 33 trenuri sezoniere, 36 de trenuri cu ordin special. Cele cu ordin special vor circula în perioadele cu vârf de trafic (sărbători religioase, vacanţe şcolare, weekend-uri, perioade când se înregistrează un flux mare de călători) şi pe destinaţiile solicitate", se arată în datele CFR Călători.

Compania precizează că o noutate în planul de mers 2009 -2010 este introducerea în circulaţie a unor trenuri pe noi rute: Craiova – Cluj Napoca; Bucureşti Nord – Arad, prin Petroşani; Bucureşti Nord – Cluj Napoca, prin Petroşani; Braşov – Miercurea Ciuc-Siculeni; Sibiu – Bucureşti Nord, prin Râmnicu Vâlcea; Bucureşti Nord – Cluj Napoca, prin Sighişoara.

În ceea ce priveşte traficul internaţional, există legături directe spre Viena, Budapesta, Sofia, Salonic, Chişinău, Moscova, Istanbul, Munchen, Veneţia şi Belgrad.

CFR Călători recomandă pasagerilor rezervarea cu anticipaţie de 30 de zile în trafic intern şi de 90 de zile în trafic internaţional, atât la casele de bilete din principalele gări din ţară, cât şi la agenţiile de voiaj CFR. De asemenea, compania recomandă rezervarea telefonică în ziua plecării trenului la vagoanele clasa 1-a şi a 2-a, din principalele oraşe ale ţării, rezervarea online a locurilor la trenurile care circulă în trafic intern, precum şi achiziţionarea biletelor CFR Online, accesând site-ul companiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite