Bucureşti: CAMPANIE: Să o ajutăm pe Amelia să se facă bine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soprana va pleca joi la Viena pentru a face analize la una dintre clinicile capitalei austriece. După ce analizele din România nu au scos la iveală cu ce a fost infectată, prim-solista va caută răspunsul la medicii străini

După mai bine de o lună de chin, în care a făcut septicemie, a intrat în comă, a respirat ajutată de aparate, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian“, Amelia Antoniu, nu ştie nici acum din ce cauză a ajuns pe patul de spital.

Amelia vrea să afle cu orice preţ cu ce s-a infectat în urmă cu o lună, pe 19 aprilie, când a fost la Spitalul CF2 din Capitală unde i s-a făcut o intervenţie chirurgicală de cauterizare a unei răni pe colul uterin. „După intervenţia chirurgicală am sunat-o pe mama şi i-am spus că poate veni să mă ia. Imediat după ce am închis telefonul am început să fac convulsii. Medicii şi asistentele nu ştiau ce să-mi facă", a povestit Amelia pentru „Adevărul de Seară”.

Pentru că intrase în şoc septic, Amelia a fost dusă a doua zi la Spitalul Universitar, unde a stat în comă şi a luat zeci de medicamente. Amelia a fost externată de la SUUB la 10 mai. Din nefericire, a ajuns din nou pe mâna medicilor, la doar patru zile de la externare, de această dată la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş" de unde a fost externată vineri, 21 mai. „Am o listă cu câteva clinici şi spitale din Austria care mi-au fost recomandate de prieteni şi cunoscuţi. Vreau să aflu cu ce am fost infectată pentru că aici toate analizele ies bine, ca şi cum nu aş avea nimic”, a spus prim-solista.

O zi de tratament costă între 500 şi 1000 de euro

Amelia şi soţul ei au ajuns însă la fundul sacului în ultima lună. Numai medicamentele de care a avut nevoie au costat mai bine de 1.000 de euro şi au fost aduse din străinătate. Între timp activităţile familiei Antoniu au fost stagnate aşa că şi veniturile celor doi s-au diminuat. „Adevărul de Seară” şi „Adevărul” pornesc astăzi o campanie umanitară prin care se doreşte strângerea sumei necesare pentru ca Amelia să poată sta la Viena, unde numai o zi de tratament costă între 500 şi 1.000 de euro. Adevărul Holding a făcut prima donaţie în valoare de 1.000 de euro.

Cont în lei: BRD – RO77BRDE441SV43880904410, titular Antoniu George
Cont în Euro: BCR – RO16RNCB0071000548450014, titular Antoniu Paula Dorina


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite