Bucureşti: Biletele pentru revelionul lui Poteraş, aproape epuizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de bucureşteni şi-au cumpărat bilete pentru petrecerea de revelion organizată în Parcul Drumul Taberei.

Petrecerea organizată de Primăria Sectorului 6 şi de Centrul Cultural European în Parcul Drumul Taberei este principlul înlocuitor al vestitului „Vanghelion“, care nu se mai ţine anul acesta.

Oferta pentru Revelion pusă la dispoziţie bucureştenilor de reprezentanţii sectorului 6 a fost primită bine de persoanele mai în vârstă. În Parcul Drumul Taberei din Capitală, azi-dimineaţă, încă se făceau pregătiri. Cortul care va găzdui cel mult 500 de persoane era deja amplasat, iar câţiva muncitori aranjau mochetele şi scena pe care vor avea loc concertele din noaptea de Revelion.

„Înainte făceam acasă, în tinereţe plecam din oraş. Anul ăsta am hotărât să vin aici împreună cu soţia. Preţul este acceptabil şi este şi aproape de casă“, a spus Marin, un pensionar în vârstă de 62 de ani.
În aproximativ 30 de minute şi-au mai luat bilete încă 10 persoane, iar organizatorii mai aşteaptă câteva zeci de persoane până la ora 18.00, când ghişeul va fi închis.

Majoritatea persoanelor care au ales să petreacă noaptea dintre ani în Parcul Drumul Taberei sunt persoane de peste 60 de ani. „Şi-au luat bilete persoane din toate categoriile sociale, de vârste diferite, dar o pondere mai mare o au cei trecuţi de 60 de ani. La 15 decembrie au început înscrierile, iar până în prezent s-au cumpărat 400 de bilete“, a spus Mario Ioviţă, coordonator-şef al Centrului Cultural European al sectorului 6.

Aranjamente de restaurant şi meniu tradiţional

Încă de la sosire, petrecăreţii vor fi întâmpinaţi cu ţuică fiartă, după care pot gusta aperitivul. La felul unu şi doi, bucureştenii care au plătit 130 de lei pentru un loc în cortul amenajat în sectorul 6 vor fi serviţi cu sărmăluţe cu mămăliguţă, friptură din ceafă de porc, cârnăciori, legume sote şi murături. Fructele, alunele, covrigeii şi tortul sunt nelipsite din meniu, iar muzica va fi asigurată de un taraf şi o orchestră, iar invitaţii vor avea parte şi de stand-up comedy.

De asemenea, fiecărei persoane îi sunt rezervate un litru de suc, un litru de apă plată sau minerală, 100 de ml de şampanie şi o sticlă de vin de 750 de ml pe care o va împărţi cu partenerul. „Acum ne ocupăm de amenajarea cortului, îl vom încălzi, vom aduce mesele de restaurant de câte 8 sau 10 persoane, iar farfuriile vor fi tot de la restaurant. Nu vrem nimic din plastic“, a mai spus Ioviţă.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite