UPDATE Bărbatul din Israel care a înjunghiat două femei în Capitală era drogat. Care este decizia instanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barbatul din Isreal care a atacat două femei în Capitală era drogat, au precizat poliţiştii, marţi
Barbatul din Isreal care a atacat două femei în Capitală era drogat, au precizat poliţiştii, marţi

Bărbatul din Israel care a înjunghiat ieri două femei în Capitală, în plină stradă, a fost reţinut de către poliţişti, care au descoperit că acesta era drogat şi a încercat să vandalizeze şi un magazin.

UPDATE Instanţa a dispus ca agresorul celor două femei să rămână închis, împotriva sa fiind luată măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile, au transmis poliţiştii marţi seara, conform mediafax.ro

Conform unei decizii judecătoreşti, agresorul trebuia să fie scos din ţară încă de sâmbătă, conform digi24.ro. O investigaţie specială a fost pornită în acest caz, pentru a afla de ce nu a fost respectată sentinţa.

   

Suspectul israelian a fost audiat vreme de mai multe ore în prezenţa unui translator. Nu a vrut să dea detalii cu privire la motivul pentru care a înjunghiat cele două femei. El a fost reţinut şi urmează să ajungă în faţa magistraţilor cu propunere de arestare pentru tentativă de omor.  

Incidentul a avut loc aproape de centrul Capitalei, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir. Un tânăr, înarmat cu un cuţit a atacat din senin două femei iar apoi a încercat să scape. Una dintre ele îşi plimba liniştită nepotul aflat într-un cărucior în momentul în care a fost lovită.

Cele două femei nu se aflau împreună în momentul atacului. Una dintre ele se pregătea să intre în scară în momentul în care a fost înjunghiată iar după ce a săvârşit fapta, bărbatul, a mai mers aproximativ 10 metri, la colţul blocului unde a găsit-o pe a doua victimă pe care a înjunghiat-o.

Atacatorul nu a apucat să se îndepărteze prea mult. A fost prins de poliţişti la doar câteva sute de metri distanţă şi a fost dus la audieri. Între timp, martorii i-au chemat pe medici în ajutor. Cele două femei de 54 şi 64 de ani au ajuns la spital, iar medicii spun că starea lor de sănătate este una stabilă.

Două femei au fost înjunghiate luni, în Capitată, de un cetăţean israelian. Incidentul a avut loc după ora 12.00, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Sectorul 4. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite