Asociaţiile de proprietari din Sectorul 6 vor primi 200 tone de sare pentru înlăturarea poleiului din jurul blocurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare dintre cele 2.000 de asociaţii de proprietari din Sectorului 6 va primi până la 30 noiembrie câte doi saci cu sare cu o greutate totală de 100 de kilograme pentru a putea îndepărta gheaţa de pe aleile şi trotuarele din jurul blocului, a anunţat miercuri printr-un comunicat  Primăria Sectorului 6.

Sacii cu sare vor fi distribuiţi de Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană, din dispoziţia primarului sectorului 6, Cristian Poteraş. Astfel, pentru a preveni îngreunarea accesului către intrările în imobile şi, implicit, eventualele accidente ce pot fi provocate de depunerea poleiului, cetăţenii din Sectorul 6 vor avea la dispoziţie 200 de tone de sare cu care vor putea îndepărta gheaţa de pe aleile şi trotuarele din jurul blocurilor.

Primarul Cristian Poteraş a verificat săptămâna trecută şi stadiul de pregătire a firmei autorizate să deszăpezească străzile sectorului 6. Edilul a inspectat parcul auto şi utilajele Urban SA şi a cerut detalii despre necesarul de materiale antiderapante şi de personal disponibil pentru intervenţiile din sezonul rece.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite