Anca Ţurcaşiu îi ia locul Mihaelei Rădulescu la "Duminica în familie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După doi ani, timp în care mai-marii postului Antena 1 au tot sperat la o reîntoarcere a Mihaelei la cârma emisiunii "Duminica în familie", a fost aleasă o nouă amfitrioană.

Cea care va prelua ştafeta este nimeni alta decât solista Anca Ţurcaşiu (40 de ani), deloc novice într-ale prezentării de emisiuni tv.

Click! a aflat, în exclusivitate, că, ieri, Anca a filmat deja ediţia-pilot pentru „Duminica în familie", urmând ca producătorii să dea un verdict, zilele acestea.

Contactată de reporterii Click!, Mihaela nu a dorit să comenteze pe seama acestui subiect. Oricum, ea rămâne, aşa cum a stabilit din start, colaboratoarea postului Antena 1, pentru ediţiile speciale.

Ultimele apariţii spectaculoase ale vedetei au fost de Crăciun şi de Revelion, când a înregistrat audienţe de invidiat.

Iar anul trecut, când i-a ţinut locul iubitului ei, Dani Oţil, la matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani", Mihaela aproape că a reuşit, în trei zile, să dubleze audienţa emisiunii.

Ţurcaşiu, experienţă de 20 de ani în televiziune

Anca a debutat în televiziune, în anul 1990, la cârma emisiunii "Magazin Duminical", difuzată de TVR 1, iar un an mai târziu, tot la acelaşi post tv, ea a prezentat „Muzica pentru toţi".

Consacrarea sa ca prezentatoare tv a venit în anul 1992, odată cu moderarea emisiunii „Ba da, ba nu" (TVR1), pe care a prezentat-o vreme de şapte ani.

În perioada 1999-2010, Anca a fost maestru de ceremonii al spectacolului de divertisment din cadrul complexului hotelier Perla Majestic Grup, de la Mamaia.
a începutul anului 2010, vedeta a fost cooptată în echipa Kanal D, fiind gazda producţiei „Iubesc România!"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite