Amenzi de peste 23.000 de lei, după ce zeci de persoane au fost prinse la o petrecere într-un local din Voluntari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Zeci de persoane care petreceau, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un local din oraşul Voluntari, Ilfov, au fost amendate de către poliţişti pentru încălcarea regulilor privind combaterea pandemiei de coronavirus, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu privire la faptul că, într-o locaţie de profil din localitate, se desfăşoară o petrecere privată, unde nu sunt respectate normele impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii cu SARS-CoV-2, potrivit Digi.24

Poliţiştii oraşului Voluntari, poliţişti locali şi efective din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Ilfov au intervenit imediat pentru a efectua verificările necesare. Astfel, la faţa locului au fost identificate persoanele participante, cărora le-au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare de 23.500 de lei. Totodată două dintre aceste sancţiuni, în valoare de 4.000 de lei, fiind aplicate chiar organizatorilor, conform sursei citate.

De altfel, potrivit ultimelor raportări ale autorităţilor judeţul Ilfov înregistrează în acest moment cea mai mare rată de transmitere a virusului SARS-CoV-2 la mia de locuitori - 5,65.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite