A fost amânat recursul în dosarul prostituţiei masculine. Unul dintre inculpaţi este internat cu fractură la şold

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a decis amânarea cu două zile discutarea recursurilor celor şapte inculpaţi arestaţi preventiv în dosarul de proxenetism masculin. Instanţa a decis asta după ce s-a constatat că unul dintre inculpaţi este internat cu fractură la şold.

Un complet de trei judecători al Tribunalului Bucureşti a luat în discuţie, miercuri, recursurile făcute de cei şapte inculpaţi arestaţi preventiv, între care şi directorul OTV Doru Iuga, într-un dosar de proxenetism masculin şi raporturi sexuale cu minori.

Completul de judecători a constatat o lipsă de procedură citarea inculpatului Ştefan Romeo Haciadurian care nu a fost adus la tribunal.

 Potrivit unui document oficial ajuns la dosar, instanţa a constatat că acesta ar fi internat la Spitalul Penitenciar Rahova. Doar că judecătorii au constatat însă că la dosar nu există şi referatul medical de internare al inculpatului.

În acest context instanţa a arătat că nu poate judeca recursurile, motiv pentru care a stabilit un nou termen în acest proces pentru vineri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite