Şefa Biroului Încasări din Primăria Sectorului 5 a sustras peste 41.000 de lei din casierie. Primăria a sesizat Parchetul

Şefa Biroului Încasări din Primăria Sectorului 5 a sustras peste 41.000 de lei din casierie. Primăria a sesizat Parchetul

Angajata a afirmat că a acţionat singură şi a promis că va returna cât mai repede posibil suma cu care a prejudiciat instituţia Foto: News.ro

Primăria Sectorului 5 anunţă că şefa Biroului Încasări a sustras peste 41.000 de lei din casierie şi şi-a recunoscut fapte, depunându-şi demisia din funcţie. Primăria a sesizat Parchetul.

Ştiri pe aceeaşi temă

”O angajată a Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 5, având funcţia de şef al Biroului Încasări, a declarat, astăzi, 26.01.2020, în faţa Directorului Executiv al instituţiei, că a sustras suma de 41.905 lei din casierie, prin încasarea taxelor de parcare anuale plătite de contribuabilii din Sectorul 5 şi nedepunerea sumelor echivalente la Trezoreria Sectorului 5 în zilele de 14, 18, 19, 20 şi 25 ianuarie 2021”, a transmis, marţi, Primăria Sector 5. 

Angajata a afirmat că a acţionat singură şi a promis că va returna cât mai repede posibil suma cu care a prejudiciat instituţia. 

”Totodată, angajata a depus cererea de încetare a contractului individual de muncă cu acordul părţilor, cerere care a fost aprobată pe loc de către Directorul Executiv”, a mai transmis instituţia. 

Biroul Juridic al instituţiei a sesizat Parchetul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările