40.000 de spectatori au fost în primele două zile la B’ESTFEST

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 40.000 de spectatori au luat parte la concertele din primele două zile ale festivalului B’ESTFEST, potrivit organizatorilor.

Astfel, ziua de vineri a atras în B’ESTFEST Park un număr de 21.000 de spectatori, iar cea de-a sâmbătă – 19.000 de fani. În prima zi, pe scenele festivalului au urcat peste 30 de artişti, printre care Popa Sapka, Toulouse Lautrec, Dekadens, The MOOoD, Grimus, L.O.S.T, Negura Bunget, Paraziţii (într-un show hardcore cu live band), B.U.G. Mafia (cu Loredana ca special guest), The Qemists, Moonspell, seara culminând cu show-ul celor de la Garbage, headliner-ul serii. Şuie Paparude, Kreator şi Stanton Warriors au animat spiritele până spre dimineaţă, porţile festivalului închizându-se abia la răsărit, după o serie de party-uri la terasele din zona de festival.

În a doua zi de festival, spectatorii s-au putut bucura de show-urile pregătite pe cele şapte scene, party-urile de la terase, precum şi de extra-activităţile de festival din zonele special amenajate. Blue Nipple Boy, Electric Fence, Antract, Viţa de Vie, Goodbye to Gravity, Antarctica, Hot Casandra se numără printre cei care au încălzit atmosfera sâmbătă, lăsarea serii aducând şi show-urile capetelor de afiş ale serii: Röyksopp, Selah Sue, Milow, Booka Shade, Obituary, Trolley Snatcha. Petrecerile s-au ţinut lanţ până spre zorii zilei, cu Bass Turbat şi Selectro în Freedom Dance Arena, plus DJ-ii de la Silent Party, pe scena Romania Future Heroes.

Ultima zi de festival îi va aduce în prim plan pe membrii trupei cult Pulp, alături de Caro Emerald, Modestep, Andy C, Dope DOD, Skindred, dar şi Meshuggah şi Tristania pe scena Jägermeister, alături de numeroşi alţi artişti: Les Elephants Bizarres, Subcarpaţi, The Mono Jacks, Flou Rege, Ţapinarii, Taine etc.

În privinţa transportului către festival, dat fiind fluxul mare de oameni care se îndreaptă spre Tunari în acelaşi interval orar, organizatorii recomandă publicului să vină din timp spre locaţie, pentru a evita astfel de situaţii. De asemenea, tarifele şi procedurile RATB se aplică liniilor speciale: biletul costă 3,5 lei (regim expres) însă cei care nu au deja un portofel electronic trebuie să îşi achiziţioneze unul (de aici diferenţele menţionate de către unii spectatori).

Ca alternative de transport, mai există şi linia de maxi-taxi 445 (cu staţie la refugiul de tramvai al liniilor 16 şi 36 - din staţia de metrou Pipera, sau de la Staţia Băneasa S.A.) sau Vodafone Live Bus (care porneşte de la staţia de metrou Pipera. Există o întreagă parcare gratuită pentru cei care vin cu maşina, precum şi o parcare pentru biciclete (cu număr limitat de locuri).






București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite