Un bărbat din Cahul şi-a împuşcat soţia şi soacra

Un bărbat din Cahul şi-a împuşcat soţia şi soacra

Un bărbat din municipiul Cahul este cercetat penal, învinuit că şi-a împuşcat soţia de care se despărţise şi pe mama acesteia. S-a întâmplat sâmbătă seara, în scara unui bloc din Cahul, în timp ce femeile, împreună cu alţi membri ai familiei, se întorceau acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contactată de IPN, Cristina Ciobanu, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Cahul, a declarat că, imediat ce au fost alertaţi, oamenii legii s-au deplasat la faţa locului. A fost stabilit că cele două femei au intrat primele în scară şi pe loc au fost împuşcate. Bărbatul a tras în soţia, cu care încetase relaţia, şi în mama ei. Femeia de 69 de ani a murit pe loc, iar cea de 49 de ani s-a stins în secţia de reanimare. Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore. În cadrul cercetărilor, poliţia a stabilit că deţinea ilegal arma din care a tras. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenţionat, iar suspectul riscă detenţie pe viaţă. Cristina Ciobanu a menţionat că soţii aveau împreună un copil, care a atins deja majoratul şi care locuia separat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările