Dansatorii din Republica Moldova au cucerit Europa în stil latin

Dansatorii din Republica Moldova au cucerit Europa în stil latin

Foto sursa: facebook-annamatus Anna Matus şi Gabriele Goffredo

Perechea de dansatori din Republica Moldova formată din Anna Matus şi Gabriele Goffredo a cucerit medalia de aur la Campionatul European de Dans Latin, marţi, 12 iulie, care s-a desfăşurat în oraşul Rimini, Italia. La competiţie au participat 71 de perechi din aproape toate ţările europene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aceasta este prima medalie de aur câştigată de această pereche de dansatori la Campionatul European de Dans Latin, ei reuşind anterior să devină vicecampioni europeni. 

În ultimele circa 50 de competiţii oficiale la care a participat, această pereche a ocupat cel puţin locul trei. Anna Matus şi Gabriele Goffredo au câştigat şi Jocurile Mondiale din Kali, Columbia, în anul 2013, unde au fost aplaudaţi de aproximativ 17.000 de spectatori.

Următoarea competiţie la care vor participa cei doi dansatori este Campionatul Mondial de Dans Sportiv, care va avea loc în toamna acestui an.
 
În baza rezultatelor obţinute pe parcursul lunii martie, Asociaţia Internaţională a Jocurilor Mondiale (IWGA) a oferit titlul de „sportivii lunii”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările