Vladimir Putin a anunţat care a fost evenimentul anului în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Putin a anunţat care a fost evenimentul anului în Rusia FOTO: AP
Vladimir Putin a anunţat care a fost evenimentul anului în Rusia FOTO: AP

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a prezentat, în cadrul recepţiei organizate cu ocazia Anului Nou la Kremlin, rezultatele obţinute pe parcursul anului 2015 şi a anunţat care a fost cel mai important eveniment.

Potrivit gazeta.ru, liderul de la Kremlin a declarat că autorităţile ruse au prezentat cele mai importante rezultate ale acestui an şi au planificat activitatea pentru anul viitor. „Pe parcursul anului care a trecut au avut loc multe evenimente, dar cel mai important este marcarea a 70 de ani de la Marea Victorie”, a anunţat Putin.

Şeful statului rus a mai spus că aceste eveniment a fost marcat în ţară „prin manifestarea respectului faţă de taţi şi bunei, destinul cărora ne inspiră”. Vladimir Putin a remarcat, în discursul său, forţa unităţii poporului, „tendinţa acestuia de a acţiona consolidat şi promptitudinea de a apăra în orice circumstanţe valorile de bază”.

Anterior, purtătorul de cuvânt al liderului de la Krermlin, Dmitri Peskov, a anunţat că Vladimir Putin va sărbători Revelionul cu membrii familiei. 

            

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite