Vladimir Cebotari cheamă simpatizanţii Pro Moldova să o voteze pe Maia Sandu pe 1 noiembrie: „Oamenii au nevoie de schimbare”

Vladimir Cebotari cheamă simpatizanţii Pro Moldova să o voteze pe Maia Sandu pe 1 noiembrie: „Oamenii au nevoie de schimbare”

Deputatul Pro Moldova Vladimir Cebotari, fost membru PDM pe când formaţiunea era condusă de către oligarhul Vlad Plahotniuc, a anunţat că în urma consultărilor în cadrul Organizaţiei Municipiului Chişinău a Partidului Pro Moldova s-a decis că formaţiunea va sprijini candidatura Maiei Sandu în alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie.

Vladimir Cebotari a declarat, într-o postare pe Facebook, că
„guvernarea nu face nimic pentru oamenii simpli, i-a uitat pe timp de pandemie, i-a închis in case fără să le ofere un pachet social, le-a închis afacerile dar ia obligat să achite impozite, credite si chirii”.

„Funcţia de preşedinte al Republicii Moldova este una simbolică, de administrare a afacerilor externe dar şi de numire în funcţie a persoanelor care înfăptuiesc justiţia. Suntem convinşi că Maia Sandu va scoate ţara din izolarea internaţională în care a băgat-o Igor Dodon. Suntem convinşi că Maia Sandu nu va numi în funcţii în justiţie persoane compromise şi corupte”, a afirmat Cebotari.

Amintim că toate sondajele de opinie arată că în turul doi al alegerilor prezidenţiale vor ajunge Maia Sandu şi Igor Dodon. 

În alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie au fost înscrişi în cursă opt candidaţi. Igor Dodon - candidat independent; Maia Sandu - PAS; Andrei Năstase - Platforma DA; Renato Usatîi - Partidul Nostru; Violeta Ivanov - Partidul Şor; Octavian Ţîcu - PUN; Dorin Chirtoacă - Mişcarea Politică Unirea; Tudor Deliu - PLDM.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările