Premierul Vlad Filat: Astăzi se va vedea cine e de fapt cu comuniştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Vlad Filat
Premierul Vlad Filat

Premierul Vlad Filat a susţinut un raport în faţa deputaţilor, înainte de a supune votului moţiunea de cenzură înaintată de fracţiunea Partidului Comuniştilor. Totodată, premierul a declarat că astăzi,  în cadrul plenului, se va demonstra cine susţine PCRM.

Premierul Vlad Filat prezintă în faţa deputaţilor raportul de activitate al Guvernului. Şeful Executivului a vorbit despre presă, reglementarea conflictului transnistrean, investiţii, dar şi despre reforma Justiţiei şi a Poliţiei, „Reforma Justiţiei este, probabil, cea mai dificilă. Am realizat 56 la sută din acţiuni. Chiar şi aşa rămâne a fi o restanţă“, a declarat Vlad Filat.

Şeful executivului a menţionat că este conştient de faptul că acest raport nu a interesat deloc deputaţii care au iniţiat moţiunea de cenzură şi nici pe cei care o vor susţine. „Înţeleg că nu acest raport interesează pe cei care au iniţiat moţiunea de cenzură. Noi ne-am făcut datoria. Sunt cu sufletul împăcvat. Nu am avut scopuri ascunse. Guvernul îşi are atribuţiile sale, dar înainte de toate suntem cetăţeni. Vom continua să ne facem datoria pentru a atinge obiectivele pentru care am muncit atâta timp“, a declarat Vlad Filat.

PCRM: Alianţa pentru Integrare Europeană are realizări doar la capitolul corupţie şi sărăcie

Sute de oameni manifestează în faţa Palatului Republicii. Protestatară: „Dacă vor vota moţiunea de cenzură, poporul îi va pedepsi“

Întrebat de către preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, dacă a fost conştient că va ajunge astăzi aici, după ce a folosit în interese personale cazul din Pădurea Domnească, Vlad Filat a spus că pot exista multe înţelegeri politice, dar când se produce o crimă, care urmează să fie tăinuită, toate aceste înţelegeri trebuie să cadă, susţine Info-Prim Neo.

Totodată, la o altă întrebare adresată de Ghimpu, dacă este încă valabil sloganul: „Moldova fără Voronin. Moldova fără comunişti“, Vlad Filat a spus că „cine e cu comuniştii se va vedea în urma votului de astăzi“.

Raport Prim Ministrului Vlad Filat în Parlament

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite