Vlad Batrîncea: Puterea este preocupată de promovarea în funcţii, şi nu de problemele oamenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Batrincea

Deputatul Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor Vlad Batrîncea critică atitudinea autorităţilor faţă de problemele social-economice ale R. Moldova. Potrivit lui, provoacă nedumerire lipsa totală de reacţie a conducerii Republicii Moldova la scăderea catastrofală a nivelului apei din râul Nistru. Batrîncea consideră că autorităţile închid ochii la acest lucru intenţionat, de dragul "dragostei geopolitice” pentru Ucraina.

Vlad Batrîncea a menţionat că o altă problemă este creşterea rapidă a preţurilor la combustibil şi la mărfurile de primă necesitate, inclusiv la pâine. 

„În acest an, a fost colectată o recoltă record de cereale – 1, 5 milioane de tone. Care este motivul creşterii preţurilor la pâine?”, se întreabă Vlad Batrîncea.

Deputatul a vorbit şi despre decizia autorităţilor centrale de a obliga pedagogii să facă, o dată la două săptămâni, teste la COVID-19 din cont propriu, deşi Moldova a primit anterior mai multe loturi de teste gratuite de la partenerii externi.

„Ni s-au promis vremuri bune, dar s-a dovedit contrariul şi autorităţile continuă să tacă”, a menţionat Vlad Batrîncea. 

Potrivit lui, guvernarea este preocupată de repartizarea ”fotoliilor calde” pentru rudele sale şi stabilirea controlului asupra instituţiilor statului, ignorând complet problemele oamenilor. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite