Valeriu Munteanu, înregistrat în calitate de candidat la şefia Capitalei

Valeriu Munteanu, înregistrat în calitate de candidat la şefia Capitalei

Valerii Klimenco din partea Partidului Şor şi Valeriu Munteanu din partea Uniunii Salvaţi Basarabia au fost înregistraţi de Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale a mun. Chişinău în calitate de  candidaţi pentru funcţia de primar al Capitalei, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit paginii web a CECEM Chişinău, până în prezent, autoritatea electorală a înregistrat cinci candidaţi care aspiră la funcţia de primar al capitalei. Astfel, anterior au fost înregistraţi Ion Ceban din partea Partidului Socialiştilor din Moldova, Andrei Donică din partea Mişcării Profesioniştilor „Speranţa” şi Teodor Cîrnaţ din partea Partidului Politic „Mişcarea Poporului.

19 septembrie este termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaţilor la funcţia de primar sau consilier local, anunţă Comisia Electorală Centrală.

Tot  pe 19 septembrie este şi ultima zi când pot fi desemnaţi candidaţii la funcţia de deputat în cele patru circumscripţii electorale uninominale (nr. 17, 33, 48 şi 50), unde vor avea loc alegeri parlamentare noi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: