Traian Băsescu: Vom colabora oricând cu PAS şi PPDA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Fostul preşedinte al României şi preşedintele de onoare al Partidului Unităţii Naţionale, Traian Băsescu, susţine că PUN va colabora oricând va fi posibil cu Partidul Acţiune şi Solidaritate şi cu Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

În contextul alegerilor parlamentare care vor avea loc anul curent în Republica Moldova, Traian Băsescu susţine că PUN este gata să colaboreze cu partidele Maiei Sandu şi al lui Andrei Năstase, de asemenea, cu segmente din cadrul societăţii civile, care ar fi binevenite alături de Partidul Unităţii Naţionale. 

„Dacă vor fi condiţii, să creăm o platformă a unităţii naţionale deschisă cu participarea intelectualităţii, care nu vor să înregimenteze în partide, dar este de acord să susţină ideea unionistă”, a spus fostul preşedinte.

De asemenea, Traian Băsescu susţine că PUN deocamdată nu este în negocieri cu nimeni, dar că acest lucru nu înseamnă că va respinge colaborările cu partidele unioniste.

„Deocamdată, obiectivul nostru este consolidarea Partidului Unităţii Naţionale ca cel mai nou partid de pe scena politică din Republica Moldova”, spune Traian Băsescu. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite