Soţia lui Igor Dodon a fost citată la Procuratură pentru a fi pusă sub învinuire: „Este un caz fără precedent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon şi Galina Dodon
Igor Dodon şi Galina Dodon

Ex-preşedintele Igor Dodon, aflat în arest la domiciliu fiind învinuit de patru capete de acuzare: coruperea pasivă, organizarea, dirijarea şi acceptarea cu bună-ştiinţă a finanţării partidului politic de către un grup criminal organizat, trădare de patrie şi îmbogăţire ilicită, a anunţat că şi soţia sa, Galina Dodon, urmează să fie pusă sub învinuire.

Igor Dodon nu a oferit detalii despre învinuirile care i se aduc soţiei sale, dar a subliniat că şi de această dată este vorba despre un dosar politic, deschis la comanda preşedintelui Maia Sandu.

„Procurorii i-au înmânat citaţie soţiei mele şi o invită la procuratură să o pună sub învinuire, după ce au oprit-o în trafic, pe drum, când mergea cu copiii la lecţia de şah (probabil este filată non-stop). Este un caz fără precedent pentru Republica Moldova, când dorinţa de răfuială asupra oponentului politic o împinge pe Maia Sandu, preşedinte actual al ţării, să-mi atace soţia, copiii, mama, rudele apropiate”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Dodon a reiterat apelul său către preşedintele Maia Sandu şi „procurorii săi”.

„Eliberaţi-vă de ura voastră şi de complexele voastre în raport cu mine personal, dar lăsaţi-mi soţia, copiii şi familia în pace. Există lucruri care nu se iartă. Şi neapărat va veni timpul când veţi răspunde dur pentru aceste fărădelegi”, a mai spus Dodon.

Amintim că Igor Dodon rămâne în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce Curtea de Apel a respins recursul procurorilor privind eliberarea unui mandat de arestare preventivă pe numele fostului preşedinte. Dodon a respins toate acuzaţiile şi a menţionat că dosarele penale au fost fabricate la comanda Maiei Sandu pentru a distrage atenţia cetăţenilor de la problemele actuale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite