Sergiu Sîrbu, reacţie la denunţul lui Vladimir Voronin: „Nu-i port pică şi îi doresc multă sănătate!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Voronin s-a trezit peste mulţi ani pentru a se răzbuna prin metode atât de iresponsabile, chiar dacă, omeneşte, îi pot înţelege supărările personale”. Aşa a comentat deputatul PDM Sergiu Sîrbu anunţul fostului preşedinte al ţării că dânsul a semnat denunţul ce a dus la deschiderea unui dosar penal pe numele democratului.

„Indiferent de câte acuzaţii false vor mai fi debitate în spaţiul public eu oricum nu-i port pică şi îi doresc multă sănătate! Sper că procuratura „decapturată” şi „scoasă de sub influenţa politicului” nu mi-a mai tras încă un dosar penal, pentru că nu vreau să plec capul în faţa cuiva”, a scris Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat luni, 10 februarie, la emisiunea „Politica Nataliei Morari”, că dânsul este cel care a semnat un denunţ către Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) în care a solicitat ca deputatul democrat Sergiu Sîrbu să fie cercetat pentru acte de corupţie.

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu a fost audiat de procurori marţi, 28 ianuarie, într-un dosar penal deschis pentru corupere activă. Parlamentarul a declarat presei că este vorba despre „un dosar politic până în măduva oaselor, atât ca formă cât şi conţinut, deoarece vizează politicieni şi a fost intentat în baza unei declaraţii politice a unui politician, care a luat forma unui denunţ fals împotriva altui politician”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite