Pavel Filip, despre interviului asasinului Vitalie Proca: Dacă aveţi întrebări pentru Vlad Plahotniuc, adresaţi-le lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Pavel Filip a avut o întrevedere marţi, 7 noiembrie, cu Cecilia Malmstrom, comisar european pentru Comerţ. În cadrul conferinţei de presă de la finalul întâlnirii cu oficialul european, prim-ministrul a fost rugat de către jurnalişti să comenteze interviul killerului Vitalie Proca, unde asasinul afirmă că Vlad Plahotniuc ar fi comandat uciderea bancherului rus Gherman Gorbunţov.

„Vreau să vă aduc aminte că suntem la Guvern. O avem în ospeţie pe doamna comisar european pe comerţ şi vorbim despre această problematică. Tot ce vă interesează pe dimensiunea procurorilor vă sugerez să mergeţi să-i întrebaţi pe cei de la Procuratura Generală sau dacă aveţi întrebări adresate nemijlocit către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, vă rog să le adresaţi nemijlocit lui, pentru că eu nici nu cunosc în detalii acest subiect şi este în afara competenţelor mele.

Asasinul moldovean Vitalie Proca, condamnat la 21 de ani şi 8 luni de închisoare în România pentru tentativă de omor, a oferit un interviu postului de televiziune JurnalTVîn care a afirmat că trebuia să-l asasineze pe bancherul rus Gherman Gorbunţov la comanda liderului Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite