„Partidul Nostru”, înregistrat de CEC în cursa electorală pentru alegerile din 24 februarie

„Partidul Nostru”, înregistrat de CEC în cursa electorală pentru alegerile din 24 februarie

Partidului Politic Partidul Nostru a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, în circumscripţia naţională. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Comisiei Electorale Centrale de miercuri, 23 ianuarie, transmite IPN.

Partidul Politic Partidul Nostru este al şaptelea concurent electoral în circumscripţia naţională. Anterior, au fost înregistrate şase formaţiuni politice: Partidul Democrat, Blocul electoral ACUM, Partidul Comuniştilor, Partidul Socialiştilor, Partidul Şor şi Partidul Politic Mişcarea Populară Antimafie. În proces de examinare se află dosarele Partidului Naţional Liberal, Partidului Politic Voinţa Poporului, Partidului Regiunilor şi dosarul Partidului Politic „Democraţia Acasă”.

Perioada de depunere a cererilor pentru înregistrare în calitate de concurent electoral, atât în circumscripţia naţională, cât şi în cele uninominale se încheie pe 24 ianuarie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: