Partidul lui Cavcaliuc îl propune pe Mihail Ciubaciuc la funcţia de ministru de Interne

Partidul lui Cavcaliuc îl propune pe Mihail Ciubaciuc la funcţia de ministru de Interne

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc

Partidul Acasă Construim Europa (PACE) îl propune pe colonelul Mihail Ciubaciuc pentru funcţia de ministru de Interne în viitorul Guvern. „Colonelul Mihail Ciubaciuc, un ofiţer de rang înalt, cu reputaţie impecabilă, o experienţă de peste 30 de ani de activitate în structurile de forţă, cunoaşte nu din auzite care sunt nevoile şi problemele oamenilor în epoleţi şi cum să le rezolve”, a spus liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe Cavcaliuc a remarcat că PACE, „partid care reprezintă o clasă politică nouă”, are ambiţia şi capacităţile să devină forţa capabilă să cureţe politicul de corupţi, criminali, bandiţi şi narcomani.

Mihail Ciubaciuc a anunţat că printre priorităţile sale se numără combaterea criminalităţii pentru a descuraja ilegalităţile şi a le oferi oamenilor garanţia că viaţa, sănătatea şi bunurile lor sunt protejate. Potrivit lui, un element important va fi implementarea dosarului electronic, care va juca un rol determinant în reducerea corupţiei, dar şi protejarea oamenilor cu epoleţi. Mihail Ciubaciuc îşi propune să ofere angajaţilor MAI motivaţie, resurse şi susţinere. „Le vom asigura un salariu de cel puţin 10 mii de lei pentru începători, dotările necesare, instruire, pachet social deplin, la nivel european, pensie timpurile şi locuinţe de serviciu”, a detaliat candidatul propus.

Mihail Ciubaciuc a activat în calitate de prim-adjunct al comandantului, şef al statului major al trupelor de carabinieri, a fost prorector al Academiei de Poliţie, şef al statului major al brigăzii de poliţie cu destinaţie specială „Fulger”, unul dintre conducătorii brigăzii cu destinaţie specială a instituţiilor penitenciare „Pantera” şi şef al departamentului ordine publică de la IGP. Actualmente, acesta este consilier al ministrului afacerilor interne.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările