Opoziţia a cerut audierea Nataliei Gavriliţa în Parlament la subiectul preţurilor pentru gaze

Opoziţia a cerut audierea Nataliei Gavriliţa în Parlament la subiectul preţurilor pentru gaze

Premierul Natalia Gavriliţa

Deputaţii Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor au cerut audierea premierului Natalia Gavriliţa în Parlament. Parlamentarii au spus că vor să afle de la premier la ce preţ sunt procurate gazele naturale din surse alternative, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cerem audierea premierului Natalia Gavriliţa privind preţul gazelor din surse alternative, să prezinte informaţiile pe care le-a promis la şedinţa precedentă”, a declarat deputata Elena Bodnarenco.

Propunerea Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor nu a acumulat numărul necesar de voturi.

În aceeaşi şedinţă, comuniştii şi socialiştii au cerut audierea ministrului educaţie, Anatolie Topală, pentru a afla care este situaţia în sistemul de învăţământ pe timp de pandemie şi în perioada de criză energetică. „Având în vedere că a fost prelungită vacanţa elevilor, solicităm completarea ordinii de zi cu subiectul: audierea ministrului educaţiei cu privire la gestionarea procesului de învăţământ în contextul crizei pandemice şi energetice”, a declarat deputata Diana Caraman.

Nici această solicitarea a fracţiunii BSC nu a fost susţinută de majoritatea parlamentară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările