Mihai Ghimpu consideră că din cauza lui Andrei Năstase şi a Maiei Sandu liberalii nu au intrat în Parlament: Au avut scopul să distrugă PL ca partid unionist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, a dat de înţeles că liberalii nu au trecut pragul electoral în alegerile din 24 februarie, pentru că liderii Blocului ACUM, Maia Sandu şi Andrei Năstase, ar fi avut scopul să distrugă Partidul Liberal ca partid unionist şi să promoveze accesul în Parlament doar a formaţiunilor stataliste.

„Dacă e să analizăm mai bine, atunci putem vedea că Năstase şi Sandu au avut acelaşi scop, pe care l-a avut binomul Plahotniuc-Dodon: distrugerea PL ca partid unionist şi trecerea în Parlament doar a partidelor stataliste: lucru confirmat de către Năstase, după ce au trecut alegerile. „Ei au profanat ideea Unirii. Toate (se referă la toate partidele) au profanat ideea Unirii, un ideal. Nu au ce căuta (în Parlament)”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR.”, a scris Mihai Ghimpu pe pagina sa de Facebook.

 
În acest sens, liberalul a întrebat retoric: „atunci nu înţeleg de ce stataliştii Andrei cu Maia (ACUM) nu vor să facă o Coaliţie cu statalistii Plahotniuc/Dodon? Mai ales că ei se îmbrăţişau încă din 2015 în PMAN!”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite