Marian Lupu: „Nu vreau familii homosexuale și parade cu băieței în chiloței“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Democrații lui Marian Lupu sunt gata să voteze legea antidiscriminare
Democrații lui Marian Lupu sunt gata să voteze legea antidiscriminare

Democrații vor vota legea antidiscriminare, cu unele modificări, dar nu vor permite în niciun caz legalizarea dreptului la căsătorie și adopția copiilor pentru minoritățile sexuale, a anunțat liderul PD, Marian Lupu, într-o emisiune la PRO TV. Și asta pentru că, în opinia președintelui Parlamentului, homosexualii „nu sunt oameni ca noi".

„Nu sunt ca și noi. Sunt oameni, dar nu ca și noi. Cel puțin vorbesc despre mine. Nu contest dreptul lor la un loc de muncă, la servicii medicale, transport. Eu contest doar dreptul la căsătorie, dreptul la adopția copiilor, dreptul la tot felul de manifestații publice, parade cu băieței în chiloței. Eu văd o în aceste norme de extremă un mare pericol pentru societate, pentru normele morale și creștinești. Eu tratez lucrurile astea ca desfrâu. Și fiind destul de școlit, eu știu că au căzut civilizații superdezvoltate pe motivul pierderii moralității și înrădăcinarea normelor de desfrâu. De exemplu, Imperiul Roman a căzut și din această cauză", a declarat Marian Lupu, la emisiunea În Profunzime.

Transsexualii din Republica Moldova mărturisesc că se simt străini în propriul corp

„Nu vreau și n-o să accept să avem familii homosexuale. Sunt niște valori fundamentale de milenii. Mii de ani societatea este organizată pe aceste principii pentru a se reproduce, pentru a face și educa copii, pentru a-și asigura propria existență. O schimbare când nu știi cine-i mama și cine-i tata categoric nu vreau. Un copil are nevoie și de tată-el, și de mamă-ea", a mai spus el.

Nici noua lege nu-i place! Episcopul Marchel: „Noul proiect lasă poarta deschisă pentru homosexuali"

Lupu susține că în prima redacție a legii antidiscriminare exista acest pericol. Acum democrații sunt gata să adopte legea, deși mai e nevoie de câteva retușuri. „Astfel, Parlamentul va satisface cerința Uniunii Europene, cu toate că împușcați-mă, dar nu înțeleg legătura dintre minorități și liberalizarea regimului de vize. UE nu este un dictator, iar procesul de negocieri ține de măiestria diplomației moldovenești", a punctat președintele Parlamentului.

Dirk Schuebel: „Nu facem presiuni asupra Moldovei. Dacă doriţi să fiţi mai aproape de UE va trebui să vă conformaţi unor reguli"

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite