Maia Sandu s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei

Maia Sandu s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei

Lidera PAS, Maia Sandu, s-a întâlnit cu ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău, Oleg Vasneţov, joi, 30 iulie. Serviciul de presă al PAS nu a comunicat despre acest lucru, informaţia fiind făcută publică de Ambasada Rusiei.

Potrivit unui comunicat de presă al Ambasadei Rusiei, Maia Sandu şi Oleg Vasneţov au discutat despre „starea actuală a relaţiilor moldo-ruse, accentuând atenţia pe provocările globale în contextul pandemiei de COVID-19”. De asemenea, diplomaţia rusă precizează că parţile au agreat să menţină comunicarea.

În cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, Maia Sandu a fost întrebată despre întrevederea cu Oleg Vasneţov, însă răspunsul a fost unul destul de evaziv. Maia Sandu a afirmat că PAS nu a comunicat despre această întâlnire pentru că „uneori reuşim să comunicăm despre întâlniri, altădată nu reuşim”.

„Este adevărat că m-am întâlnit cu ambasadorul Rusiei şi tot este adevărat că am avut o discuţie cu toţi ambasadorii UE. A fost o zi plină”, a spus Maia Sandu fără a oferi alte detalii despre întâlnirea cu diplomatul rus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: