Maia Sandu, despre desecretizarea raportului Comisiei „Open Dialog”: O încercare de a pregăti terenul pentru a exclude opoziţia din alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidera PAS, Maia Sandu, susţine că prin crerea Comisiei parlamentare de anchetă pe cazul imixtiunii în treburile interne ale R.Moldova a fundaţiei „Open Dialog” se încearcă discreditarea opoziţiei şi, eventual, excluderea acesteia din alegerile din 24 februarie.

„Este o încercare de a ne discredita şi eventual de a pregăti terenul pentru a exclude opoziţia din aceste alegeri. În pofida tuturor resurselor financiare pe care le are această guvernare, resurse ilicite, în pofida instituţiilor statului pe care le foloseşte în această campanie, un lucru ilegal, în pofida faptului că controlează o bună parte din presă şi manipulează electoratul, în pofida faptului că cumpără electoratul şi Dvs vedeţi aceste lucruri, (...) guvernarea încearcă să pregătească şi o soluţie mai dramatică pentru că îi este frică de opoziţie, de oamenii care s-au săturar de toţi aceşti hoţi de la guvernare. Respectiv, încearcă să meargă mai departe cu acest fake care se numeşte Open Dialog şi să ne lege cu tot felul de futuri, bani spălaţi, spioni ai FSB-lui etc”, a declarat Maia Sandu.

Raportul Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanţelor ce ţin de imixtiunea Fundaţiei „Open Dialog” şi a fondatoarei acesteia Ludmila Kozlowska în treburile interne ale R. Moldova a fost desecretizat luni, 17 decembrie. Iniţiatorii Comisiei spun că fundaţia respectivă ar fi finanţat unele partidele de opoziţie, mai exact fiind vorba despre PAS şi PPDA.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite